Entry-header image

Olijfolie

Gezonde voeding en respect voor het milieu zijn fundamenteel voor onze samenleving. Daarom vinden we het belangrijk olijfolieolie van hoge kwaliteit te produceren met respect voor de natuur.

Olijfolie

Gezonde voeding en respect voor het milieu zijn fundamenteel voor onze samenleving. Daarom vinden we het belangrijk olijfolieolie van hoge kwaliteit te produceren met respect voor de natuur.

Onze olijfboerderij is gelegen in UNESCO’s Biosfeer Reservaat ‘Monte Peglia’. Wij produceren een ​​100% natuurlijke extravergine olijfolie die is verkregen uit een volledig natuurlijke landbouw.

Het resultaat is een extravergine olijfolie van superieure kwaliteit, rijk aan polyfenolen, plantaardig squaleen, mineralen, vitamines en antioxidanten, en afkomstig uit een mix van 3 verschillende olijfsoorten (Frantoio, Moraiolo en Leccino) voor een uitmuntende blend van de beste olijfsoorten.

Een olie met een volle smaak, fris, verfijnd, fluweelzacht en fruitig, met goede componenten van pittig en bitter (typisch voor oliën van uitstekende kwaliteit), met hints van amandel, artisjok, tomaat en aromatische kruiden. De olie wordt verkregen via een koude productiemethode (koud persen), deze techniek zorgt voor een productiemethode die in staat is om de kwaliteit, sensorische en organoleptische eigenschappen van geweldige extravergine olijfolie te verbeteren, en behoudt ook alle voedingswaarden die onze geest en gezondheid ten goede komen.