Adopteer een olijfboom

Adopteer een olijfboom bij La Coccinella

Alleen natuurlijke bemesting en handmatig geplukt!

75€

per jaar
4 flessen (0.75) olie inclusief per jaar!

Waarom een olijfboom adopteren?

Agriturismo La Coccinella

La Coccinella is een biologische olijfboerderij gelegen in het Unesco natuurgebied Monte Peglia in de gemeente San Venanzo, Umbrië.

Het domein is 96 hectare groot en bestaat uit bossen, velden en meerdere olijfgaarden. Op ons terrein staan ongeveer 1500 olijfbomen verdeeld over 8 hectare.

 

Ecologische voetafdruk

Onze olijfboerderij is gelegen in een UNESCO Werelderfgoed, vanwege deze omstandigheid hebben wij besloten om een 100% natuurlijke extravergine olijfolie te maken, verkregen uit een volledig natuurlijke agricoltuur.

Het resultaat is een extra vergine olijfolie van superieure kwaliteit, rijk aan polyfenolen, plantaardige squaleen, mineralen, vitaminen en antioxidanten.

Een olie met een volle smaak, fris, verfijnd, fluweelzacht en fruitig, met een goede component van kruidig en bitter (typisch voor oliën van uitstekende kwaliteit), met hints van amandel, artisjok, tomaat en aromatische kruiden.

De olie wordt verkregen door middel van een koude productiemethode (koud malen), deze techniek zorgt voor een productiemethode die de kwaliteit, de sensorische en de organoleptische kenmerken van grote extra olijfolie van eerste persing kan verbeteren, tevens behoudt het alle voedingswaarden die onze gezondheid ten goede komen.

Waarom adopteren?

Onze olijfbomen worden met natuurlijke producten bemest en handmatig geplukt

Met het adopteren van een olijfboom helpt u ons jaarlijks op een ecologische verantwoorde manier landbouwen en het behouden van het karakteristieke landschapsbeeld van Italië. 

Uw boom wordt voorzien van een naamplaatje waardoor u uw eigen boom gemakkelijk kunt herkennen op ons domein. Bovendien zullen wij u met regelmaat op de hoogte houden van het proces van het snoeien en bewerken van het land, tot aan de oogst en koude persing.

Op deze manier weet u perfect waar uw olijfolie vandaan komt, en dat deze ambachtelijk en met passie is vervaardigd.

Zo makkelijk gaat het!

Kies aantal bomen

Selecteer het aantal bomen waar u adoptieouder van wilt worden.

Verstuur gegevens

Vul het contactformulier in en wij nemen contact op!

Certificaat

Ontvang het certificaat van uw eigen olijfboom!

Ontvang uw olijfolie!

Ontvang elk eerste kwartaal van het nieuwe jaar uw olijfolie thuis!

Wordt adoptieouder! Steun La Coccinella!