Entry-header image

Gastronomisch Umbrië

Gastronomisch Umbrië

In de directe omgeving kunt u het beste genieten van wat de Umbrische keuken is, die bekend staat om de kwaliteit van haar vlees- en wildsoorten. De echte smaak van de vers geoogste groenten, de speciale Umbrische pasta’s zoals ‘Strangozzi’ en ‘Umbrichelli’, en natuurlijk niet te vergeten haar verse eekhoorntjesbrood (Porcini) en Truffels die een grote rol spelen in de traditionele keuken.

Gezien het feit dat wij, jullie gastheren, ook echte bourgondiers zijn, kunnen we jullie dan ook gemakkelijk de weg wijzen naar de beste lokale slagers (zoals David voor zijn vleeswaren) en goede restaurants zoals ‘Bivio del Moro’ op maar een paar kilometer afstand en ‘Be Happy’ in Marsciano. Bovendien mag het restaurant ‘Capitano del Popolo’ aan het gelijknamige plein in het mooie Orvieto absoluut niet ontbreken.

Gaat u liever voor een fruitige dag??? Dan kunnen wij u ook perfect de weg wijzen naar de befaamde wijnkastelen zoals Montegiove ( 9km afstand), Castello Della Sala in Ficulle of de vele medaille winnaar de Sagrantino in Monte Falco.