Villa ‘Lavanda’

Villa ‘Lavanda’ (ontbijt op aanvraag) Rustieke vrijstaande villa in Umbrische stijl voor 11-13 personen met modern comfort. 5 slaapkamers (waarvan 1 met groot dakterras), 2 badkamers (1 met bad, 1 met douche), volledig uitgeruste keuken, grote woon-/eetkamer met openhaard, tv en een wintertuin/veranda met uitzicht op de privé tuin. De grote privétuin (ca.800m²) is voorzien van tuinmeubilair en ligt dichtbij het zwembad (15x5m).

Appartement ‘Salvia’ (Incl. Ontbijt)

Appartement ‘Salvia’ (incl. dagelijks ontbijt) Appartement voor 2-4 personen op de eerste verdieping van de totaal gerenoveerde boerderij uit de 18e eeuw.

Via een externe privé en een klein terrasje komt u in het appartement voorzien van woonkamer met volledig uitgeruste keuken, tv en openhaard, verwarming, en een slaapbank voor 2 personen. Verder is er nog een aparte slaapkamer met tweepersoonsbed, en moderne badkamer.

Er is ook een extra prive terras in de tuin rond de boerderij voorzien van tuinmeubilair. Uiteraard staan ook de tuin, velden en olijfgaarden rond de boerderij tot uw beschikking. Al onze accommodaties zijn ingericht met rustieke en antieke meubelen en afgewerkt met kostbaar marmer en antieke travertijn. Maximaal en modern comfort!

Appartement ‘Menta’ (Incl. Ontbijt)

Appartement ‘Menta’ (incl. dagelijks ontbijt)
Appartement voor 2-4 personen op de begane grond van de totaal gerenoveerde boerderij uit de 18e eeuw voorzien van ruim privé terras met tuinmeubilair. Het appartement heeft een aparte slaapkamer met tweepersoonsbed en moderne badkamer, woonkamer met volledig uitgeruste keuken, tv en openhaard, verwarming, en een slaapbank voor 2 personen.
Uiteraard staan ook de tuin, velden en olijfgaarden rond de boerderij tot uw beschikking.
Al onze accommodaties zijn ingericht met rustieke en antieke meubelen en afgewerkt met kostbaar marmer en antieke travertijn. Maximaal en modern comfort!

Appartement ‘Timo’ (incl. ontbijt)

Appartement ‘Timo’ (incl. dagelijks ontbijt)
Appartement voor 2-3 personen op de eerste verdieping van de totaal gerenoveerde boerderij uit de 18e eeuw. Via een externe privé en een klein terrasje komt u in het appartement voorzien van woonkamer met volledig uitgeruste keuken, tv en openhaard, verwarming, en een slaapbank voor 1 persoon. Verder is er nog een aparte slaapkamer met tweepersoonsbed, en moderne badkamer.
Er is ook een extra prive terras in de tuin rond de boerderij voorzien van tuinmeubilair. Uiteraard staan ook de tuin, velden en olijfgaarden rond de boerderij tot uw beschikking.
Al onze accommodaties zijn ingericht met rustieke en antieke meubelen en zijn afgewerkt met marmer en antiek travertin. Maximaal en modern comfort!

Appartement ‘Rosmarino’ (incl. ontbijt)

Appartement ‘Rosmarino’ (incl. dagelijks ontbijt)
Appartement voor 5 personen op de begane grond van de totaal gerenoveerde boerderij uit de 18e eeuw voorzien van een ruim privé terras met tuinmeubilair, 2 aparte slaapkamers waarvan 1 met tweepersoonsbed en 1 met 3 éénpersoons bedden, ruime moderne badkamer, woonkamer met volledig uitgeruste keuken, tv en openhaard, verwarming, en een slaapbank voor 2 personen.
Uiteraard staan ook de tuin, velden en olijfgaarden rond de boerderij tot uw beschikking.
Al onze accommodaties zijn ingericht met rustieke en antieke meubelen en afgewerkt met kostbaar marmer en antieke travertijn. Maximaal en modern comfort!