Entry-header image

Terms & Conditions

Schoonmaak + kosten

Bij aankomst zorgen wij uiteraard voor een schoon appartement/huis met vers opgemaakte bedden, handdoeken en keukendoeken. Bij verblijf van een week zullen de hand- en keukendoeken de 3e/4e dag vervangen worden. Bij verblijf van meer dan een week zal bij ingang van iedere volgende week, ook het beddengoed vervangen worden. Had u graag vaker uw handdoeken en/of beddengoed vervangen hebben? Geen probleem! Dan zal voor iedere persoon € 3,- berekend worden per hand- of keukendoek set, voor éénpersoons beddengoed € 4,-, voor tweepersoons € 6,-. Had u het appartement graag schoongemaakt hebben in de tussentijd? Dan wordt dezelfde prijs gehanteerd als de prijs voor de eindschoonmaak

De eindschoonmaak

Voor ieder appartement en voor de villa geldt een verplichte eindschoonmaak. Hiervoor zal onderstaande prijzentabel gehanteerd worden.

Appartement ‘Timo’€50
Appartement ‘Menta€50
Appartement ‘Salvia’€50
Appartement ‘Rosmarino€60
Villa ‘Lavanda’€125

Check-in/Check-out

Tenzij anders overeegekomen gelden volgende tijden voor het in- en uitchecken:
Check-in 16u00/20u00
Check-out 09u00/10u00

Verwarming

Verwarmen op centrale verwarming in Italië is een kostbare grap! Gelukkig is het dan ook niet vaak noodzakelijk om bij te verwarmen, met uitzondering van enkele wintermaanden. Al onze appartementen en de villa beschikken over centrale verwarming alsook over een openhaard. Voor de openhaard zal bij aankomst een voorraadje hout klaarliggen. Bent u door de voorraad heen dan kan er bijbesteld worden. Heeft u liever de centrale verwarming aan? Geen probleem.

Openhaard hout €5 per 5 kilo

Stookkosten Appartementen €1,50 per uur

Stookkosten Villa €4,00 per uur

Ontbijt

Voor de gasten van de appartementen zal iedere dag zal er een vers ontbijt gebracht worden. Dit ontbijt zal bestaan uit lokale producten en brood naar gelang het seizoen en voorradigheid. Dit ontbijt zal iedere morgen rond 9 uur in een picknickmandje bij u aan de deur gepresenteerd worden. Koffie en thee kan u vers bij u in het appartement zelf verzorgen. Voorraad hiervan zal bij aankomst aanwezig zijn. Verblijft u in villa ‘Lavanda’ en had u ook graag het ontbijt verzorgd willen hebben? Dit is mogelijk voor € 140,- per ontbijt (max. 15p) onder dezelfde voorwaarden.

Huisdieren

Huisdieren zijn bij ons van harte welkom! Wel gelden hiervoor een aantal strikte huisregels die wij graag van tevoren met u willen doornemen. Zo dienen de huisdieren een sociaal en acceptabel gedrag te vertonen en zijn niet toegelaten op bedden en/of banken. Om dit leed wat te verzachten zal er een mandje en wat lekkers voor onze lieftallige viervoeters (of andere soorten voetigen), klaarstaan al naar gelang hun grootte (met uitzondering van paarden, olifanten, ed…).

Laundry Service

U kunt bij ons ook uw was laten doen. Deze krijgt u gewassen, gedroogd en opgevouwen terug voor € 7,50 per wasbeurt met een maximum van 5 kilo per was.

Evenementen

Evenementen, huwelijken, seminars, diners of feestjes (enkel met cateraar) zijn altijd mogelijk naar gelang de beschikbaarheid. Er zal hiervoor een meerprijs aan schoonmaakkosten worden berekend variërend tussen € 100,- en € 250,- (afhankelijk van het soort evenement). Had u alle accomodaties met een exclusiviteit voor alleen uw gezelschap willen boeken (enkel uw gastheren op het terrein), wordt een prijs van 10% op het verblijf met een minimum van € 100,- berekend. Evenementen worden te allen tijden in overleg gepland en uitgevoerd. Wij werken met vaste cateraars en personeel afhankelijk van uw wensen.

Zwembad

Het zwembad bij ‘La Coccinella’ is vrij toegankelijk voor al onze gasten van zonsopkomst tot zonsondergang. Buiten deze tijden om zal het zwembad gesloten zijn. Er is geen lifeguard aanwezig bij het zwembad. Het zwembad meet over het gehele bad maximum 1,40 meter diep. Duiken is dan ook niet verantwoord of toegestaan. Gepaste badkleding is verplicht, en storend lawaai of rennen is niet toegestaan. Kinderen dienen te allen tijde onder begeleiding te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk voor ongeval, beschadiging en/of diestal.

Toeristenbelasting

De comune van San Venanzo hanteerd een toeristenbelasting van € 1,50 per persoon per nacht.

Betalingen

Bij reserveringen dient er een niet restitueerbare aanbetaling als garantie voor uw komst te worden voldaan van 50%. Annuleert u na het verstrijken van 3 maanden voor de aanvang van uw verblijf is de som van de volledige factuur verschuldigd. Annuleert u voor deze 3 maanden voor aankomst dan is enkel het bovenstaande bedrag van 50% van de totale som verschuldigd. Wanneer u niet komt opdagen kan het resterende bedrag van de totale som met aftrek van de vooruitbetaling alsnog gevorderd worden. Heeft u niet vooraf gereserveerd dan dienen alle betalingen voor overnachtingen in de appartementen (inclusief ontbijt) en de logies van onze villa dienen bij aankomst betaald te worden. Alle andere gemaakte kosten kunnen te allen tijde betaald en/of opgeeïst worden met als laatste tijdstip het vertrek van de gast aan het einde van hun verblijf. Betalingen dienen ter plekke contant afgerekend te worden. Restitutie door annulering en/of het niet opdagen van de gast(en) is te allen tijde altijd uitgesloten. Uitzonderingen hierop kunnen alleen schrifelijk of per email worden behandeld en zijn per definitie niet goedgekeurd tenzij anders door ons schriftelijk toegekend.

BTW nummer: IT01623570551